search

Информативни центар

Информативни центар

Информативни центар пружа информације корисницима пута у Републици Србији и обавља делатност брзог и тачног информисања јавности o: радовима на путу и изменама режима саобраћаја, обуставама и нормализацијама саобраћаја, одронима и клизиштима, забранама проласка одређених категорија возила, о стању на мостовима, тунелима и другим путним објектима и о свим актуелним дешавањима током трајања Зимске службе.

Информисање јавности о наведеном делокругу рада Информативног центра свакодневно се врши прослеђивањем саопштења и уносом података на интернет презентацију предузећа и говорни аутомат аутоматске централе Информативног центра.

Такође, корисници у Информативном центру могу добити податке о тренутној ситуацији на свим наплатним станицама, у сва четири одсека на ауто-путевима Републике Србије, о евентуалним дужим задржавањима возила, који се редовно ажурирају на интернет презентацији предузећа.
 
Информативни центар сарађује са организационим јединицама предузећа при спремању одговора на корисничка питања која се тичу надлежности различитих сектора ЈП „Путеви Србије“.

Позивањем бесплатног броја аутоматске централе, корисницима су доступни стручне инструкције и савети оператера Информативног центра, као и подаци о контактима унутар предузећа.

Због ефикасног, правовременог и квалитетног пружања информација корисницима, радно време Информативног центра је 24 часа.

Информативни центар - Power Point презентација

 КОНТАКТ

Бесплатан број аутоматске централе:
0800/ 111-004

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ЈП "Путеви Србије"

Булевар краља Александра 282
Поштански фах 17, 11050 Београд 22
пак 149602