search

Путарине

Korisnicki centar
Mobilna aplikacija
Zadržavanja na naplatnim stanicama

Апликација за мобилне телефоне

Коришћењем апликације за мобилне телефоне "Путеви Србије" на најједноставнији начин можете испланирати свој пут, сазнати цене путарине, временске услове, измене саобраћаја и друге важне информације.

Апликација "Путева Србије" доступна је за мобилне телефоне, лаптоп рачунаре, као и таблете са андроид платформом и потпуно је бесплатна.

Преузмите Вашу апликацију овде

 

 

 

Апликација "Путева Србије" је доступна на српском и енглеском језику. 

Насловна страна апликације садржи девет опција које омогућавају да на кратак, једноставан и прецизан начин дођете до жељене информације

1. Путеви - кроз интерактивну мапу сазнајте стање на путевима са информацијама о обуставама саобраћаја, радовима на путу, забрани кретања саобраћаја, временским непогодама и ознакама наплатних станица, граничних прелаза, полицијских камера и радарских контрола на путевима Србије, евентуалних могућих клизишта, одрона, црних тачака као и информација возача о постојећим бензинским станицама и паркинзима, приказаним на мапи.

2. Моја рута - израчунајте најкраћу руту једноставним задавањем места поласка и места одредишта, уз додатне информације о стању на путевима

3. Путарина - израчунајте цене путарине за жељени пут и категорију возила

4. Обавештења - у овом делу информишите се о свим важним вестима и обавештењима (радови на путу, задржавања на наплатним станицама...) 

5. Сервисни подсетник - омогућава корисницима праћење трошкова и вођење евиденције о сервисирању сопственог возила 

6. Временска прогноза - за све градове у Србији омогућено је добијање података о временским условима за период од три дана унапред

7. Важни телефони - учесницима у саобраћају је омогућено директно повезивање из апликације одабиром одређеног важног телефона (Полиција, Ватрогасци, Хитна помоћ, АМСС - помоћ на путу, Метеоролошки подаци, Међународне информације и ЈП "Путеви Србије")

8. Нотификације - омогућава обележавање града за који желите да добијате обавештења

9. Подешавања

   

ЈП "Путеви Србије"

Булевар краља Александра 282
Поштански фах 17, 11050 Београд 22
пак 149602