15.08.2019. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 18.30

• Стража – Јасеново (излазак из Страже ка Јасенову, у дужини од 4,7 км), до 01.11.2019. године, од 07.00 до 17.00 часова, радови на асфалтирању и реконструкцији коловозне конструкције, уз наизменично пропуштање возила.
• Ново Село – Подунавци, продужавају се до 01.09.2019. године, од 07.00 до 17.00 часова, радови на редовном одржавању коловоза, уз наизменично пропуштање возила.
• Умка-Барич, завршени су радови на постављању индуктивних петљи у коловоз.
• Завршени су радови на постављању индуктивних петљи у коловоз, на државном путу II А реда број 121, петља Адашевци – граница СРБ/БиХ (Јамена), на локацији Моровић.
• Коњевићи-Чачак (Дракчићи), обустава саобраћаја због радова на бетоњирању оштећених стубова на вијадукту, на обилазници око Чачка, до 25.08.2019. године.
• Каона-Косјерић, због радова на мосту преко реке Кладорубе (Партизански мост) обустава саобраћаја.Алтернативни путни правац је деоница Каона-Дивчибаре-Јежевица-Честобродица-Косјерић.
• Врњачка Бања – Гоч, у насељу Врњачка Бања, изводе се радови на проширењу коловоза и изради тротоара уз наизменично пропуштање возила.
• На делу ауто-пута Е-763 обустављен је саобраћај, на деоници: укрштање са Ибарском магистралом у месту Дићи, до дела ауто-пута Е-763 у месту Прељина (крај изграђене деонице ауто-пута), до 18.08.2019. године. Целокупан саобраћај преусмерен на Ибарску магистралу. На поменутим деоницама постављена адекватна саобраћајна сигнализација.
• Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији
• Према информацијама Управе граничне полиције:
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 120 минута,
-на граничним прелазима Хоргош 2 и Келебија, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 30 минута, улаз 15 минута,
-на граничном прелазу Прешево, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 20 минута, на улазу 60 минута.
-на граничном прелазу Гостун, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 20 минута, а на улазу 20 минута,
-на граничном прелазу Сремска рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Јабука, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 30 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 60 минута, на улазу 20 минута, за теретна моторна возила на излазу задржавање је 60 минута,
-на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 60 минута.
Саветујемо да се користе алтернативни гранични прелази.
На осталим граничним прелазима, нема задржавања.


Штампа   Ел. пошта
• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.