16.08.2019.СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 07.45

•    Кнежевићи-Бела Земља-Ужице, Бела Земља, до 15.11.2019.године, 08.00 до 15.00 часова, обустава саобраћаја због извођења асфалтерских радова.Алтернативни путни правац током извођења радова је локални пут-Мачкат.Након 15.00 ч, саобраћај ће се одвијати нормално.
•    Марадик (веза са државним путем I А реда број 1) – Инђија (Нови Карловци), на локацији Инђија, 16.08.2019. године, од 07.00 до 16.00 часова, радови на постављању индуктивних петљи у коловоз,уз наизменично пропуштање возила.
•    Коњевићи-Чачак (Дракчићи) обуставе саобраћаја због извођења радова на бетоњирању оштећених стубова на вијадукту, на обилазници око Чачка,  до 25.08.2019. године.
Саобраћај ће се одвијати градским саобраћајницама.
•    ГП Батровци-Кузмин, после наплатне станице Шид, у зони моста на реци Босут, радови на рехабилитацији пута и унапређењу безбедности саобраћаја, у смеру Београд-Батровци.Саобраћај ће се одвијати двосмерно на левом полупрофилу ауто-пута, у дужини од 1.9 км.
•    Нови Сад – Сремски Карловци, у Петроварадину, у улицама Прерадовићева и Карловачки друм, у дужини од 2 километара, од 07.00 до 18.00 часова, радови на ургентном одржавању коловоза. Радови се изводе под саобраћајем са наизменичним пропуштањем возила.
•    Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији
•    Према информацијама Управе граничне полиције:
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Градина, на излазу/улазу, задржавање за путничка моторна возила је 20 минута,
-на граничном прелазу Гостун, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 15 минута, Саветујемо да се користе алтернативни гранични прелази.
На осталим граничним прелазима, нема задржавања.


Штампа   Ел. пошта
• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.