14.07.2019. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 08.12

• Ауто-пут Е-763, Таково-Прељина, у оба смера - радови на редовном одржавању. Радови се изводе у покрету. За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака.
• Кладово-Ниш,  од петље Бадњево до петље Буково - обустава саобраћаја до 20.08.2019. године, због радова на ургентном одржавању. Саобраћај је преусмерен на локални пут Неготин-Манастир Буково-петља Буково.
• Лештане-Бубањ Поток - продужетак радова на периодичном одржавању. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.
Алтернативни путни правци су:
-Државним путем I А реда број 1 у смеру ка Нишу, искључење на петљи Врчин, државним путем II Б реда број 347, ка Смедеревском путу државним путем II А реда број 153.
• Ауто-пут Е-75, мост преко државног пута код Параћина - до 15.07.2019. године радови на појачаном одржавању. За саобраћај затворена лева коловозна трака ауто-пута (из смера Београда ка Нишу), а саобраћај ће бити преусмерен на десну коловозну траку ауто-пута. Из правца Ниша возачи ће користити претицајну саобраћајну траку, а из правца Београда возну саобраћајну траку. Док се буду изводили радови затвара се искључење са ауто-пута, на петљи „Параћин“ из правца Ниша ка Београду, а саобраћај се преусмерaва на алтернативне правце, најближе петље.
• Ново Село – Подунавци до 15.08.2019. године, од 07.00 до 17.00 часова, радови на редовном одржавању коловоза, уз наизменично пропуштање возила.
• Пепељевац-Велика Врбница - до 20.07.2019. године, у временском периоду од 08.00 до 17.00 часова, обустава саобраћаја због радова на ургентном одржавању коловоза. После 17.00 часова деоница се пушта у редован режим саобраћаја.
• Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.
• Према информацијама Управе граничне полиције од 07.45 часова:
- на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила je 60 минута.
На мађарском граничном прелазу Реске, на излазу, задржавање је 180 минута, ради 10 трака.
- на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила je 15 минута.
На мађарском граничном прелазу Томпа, на излазу, задржавање је 30 минута, ради 7 трака.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.


Штампа   Ел. пошта
• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.