23.07.18. Obeležavanje početka radova na Obilaznici oko Beograda, deonica most na Savi kod Ostružnice - Bubanj Potok

Obaveštavamo Vas da će u utorak, 24.07.2018.g. u 09:30 časova predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Prof. dr Zorana Mihajlović, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, ambasadori NR Kine i Republike Azerbejdžan Li Mančang i Eldar Hasanov, v.d. direktora JP ,,Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak i v.d. direktora „Koridori Srbije d.o.o.“ Zoran Babić sa predstavnicima izvođača obeležiti početak izvođenja radova na Obilaznici oko Beograda, od mosta na Savi kod Ostružnice do Bubanj Potoka.

Organizovani prevoz za predstavnike medija polazi sa platoa ispred skupštine Grada u 08:00 časova.

Ukoliko Vaša novinarska ekipa dolazi sopstvenim prevozom na mesto okupljanja može doći samo iz pravca Orlovače (Bubanj Potoka). Mesto okupljanja je parking prostor sa desne strane između petlje Orlovača i tunela Železnik na Obilaznici oko Beograda, u 09:00 časova.

Zamolili bismo Vas da dolazak potvrdite do 20:00 časova slanjem akreditacije (brojevi telefona novinara i brojevi ličnih karata svih članova novinarske ekipe) na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa napomenom da li ćete koristiti organizovani prevoz.


Štampa