03.09.2019. Izmena režima saobraćaja u zoni parkinga od petlje „Ostružnica“ do tunela „Straževica“  

 

 U okviru radova na izgradnji leve kolovozne trake Obilaznice oko Beograda, došlo je do izmene režima saobraćaja u zoni parkinga, od petlje „Ostružnica“ do tunela „Straževica“, preko koje je omogućen pristup gradilišnih vozila gradilištu i Obilaznici i to:

 Deonica 1:  Petlja  „Ostružnica” – Petlja „Orlovača”: radovi na izgradnji leve kolovozne trake Obilaznice. U zoni parkinga posle tunela „Lipak” i parkinga pre petlje „Orlovača” brzina je smanjena na 50 km/h, zbog pristupanja vozila preko parkinga gradilištu, odnosno Obilaznici;

 Deonica 2:  U zoni petlje „Orlovača”, pravac: Ostružnica – Bubanj Potok: radovi na izgradnji leve kolovozne trake Obilaznice u zoni petlje „Orlovača”; iz smera tunela „Straževica” na prilazu petlji brzina je smanjena na 50 km/h, zbog pristupanja vozila preko parkinga gradilištu, odnosno Obilaznici;

 Deonica 3: Petlja „Orlovača” – tunel „Straževica”: radovi na izgradnji leve kolovozne trake Obilaznice i leve cevi tunela „Straževica”. U zoni parkinga posle petlje „Orlovača” i parkinga pre tunela „Straževica” brzina je smanjena na 50 km/h, zbog pristupanja vozila preko parkinga gradilištu, odnosno Obilaznici.

 Za vreme trajanja radova parkinzi se koriste isključivo za potrebe gradilišta i zatvoreni su za korišćenje vozila koja nisu gradilišna.

 

28.08.2019. Obaveštenje o postavljanju saobraćajne signalizacije i opreme na državnom putu II B reda broj 361, u Pepeljevcu i lokalnom putu Lajkovac-Pepeljevac

28.08.2019. godine uklanja se privremena saobraćajna signalizacija i oprema i postavlja se saobraćajna signalizacija i oprema na državnom putu II B reda broj 361, u Pepeljevcu i lokalnom putu Lajkovac-Pepeljevac.

 

26.07.2019. Puštanje u saobraćaj dela državnog puta I A reda broj 4, deonica Čiflik-Staničenje-Sarlah

27.07.2019, u periodu između 14.00 i 16.00 časova, u punom profilu biće pušten u saobraćaj deo državnog puta I A reda broj 4, deonica Čiflik-Staničenje-Sarlah, od km63+858 do km67+525 (deo auto-puta ispred tunela “Sopot”).

Ovim režimom saobraćaja trajno se ukida „T“ raskrsnica na Staničenju (kod Pirota) na km64+158.

Prilikom preusmeravanja može doći do povremene kratke obustave saobraćaja u trajanju od 5 do 10 minuta.

Molimo učesnike u saobraćaju da budu strpljivi i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.