Листинг пролазака

Корисници електронске наплате путарине могу да добију листинге пролазака возила са уређајима за ЕНП.

Листинг садржи податке за претходни месец, а уколико корисник жели листинг за више месеци потребно је да упути захтеве за сваки месец посебно. Обрађени захтеви се електронским путем достављају корисницима од 10. у месецу за претходни месец.

Корисници електронске наплате путарине листинг пролазака могу добити за текућу и за 2022. годину.

Захтев за листинг пролаза можете пронаћи овде:

ico-adobe - Захтев за листинг пролаза

Захтев се шаље на e-mail адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Упутство за попуњавање захтева:

1. Корисник треба да користи само Excel фајл који је постављен на интернет презентацији ЈП "Путеви Србије" без икаквих измена формата и типа података.

2. Серијски број уређаја за ЕНП налази се на самом уређају и садржи једанаест цифара. Код уређаја старије генерације уноси се последњих једанаест цифара, где приликом уноса прве цифре која је увек нула, иста се аутоматски избрише и остаје уписано десет цифара. 

3. Захтев за листинг садржи и колону у коју се уноси ИД број уређаја за ЕНП који је наведен у Уговору и садржи девет цифара. Корисник може да изабере по којем броју ће тражити листинг.

4. E-mail адресу треба уписивати уношењем слова и ознака, а не копирањем линка. Сваки корисник је у обавези да достави пријаву адресе за пријем електронске поште, на коју ће ЈП „Путеви Србије“ достављати листинг пролазака возила са уређајем за ЕНП у припејд систему.

Пријава се врши попуњавањем формулара, који можете доставити путем поште, на адресу Љубе Чупе бр.5, Београд, са напоменом „пријава листинга“ или скенирани примерак електронским путем на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Пријаву можете наћи овде: Пријава адресе електронске поште.

5. Приликом попуњавања временског периода за који се тражи листинг као последњи датум периода треба уписати први у наредном месецу, нпр: за период 01.01.2020 - 31.01.2020. треба уписати 01.01.2020 - 01.02.2020 с тим што се иза године не уписује тачка.

6. У правилно попуњеном захтеву поља у која се уносе серијски број уређаја за ЕНП и период за који се тражи листинг треба да имају десно поравнање.


Штампа