Postpaid систем

Куповина и конфигурисање уређаја за ЕНП-електронску наплату путарине у postpaid систему доступно је искључиво за правна лица са седиштем на територији Републике Србије. Postpaid систем омогућава плаћање након потрошње, односно плаћање рачуна за претходни месец у текућем.

Уколико одређено правно лице жели да постане корисник електронске наплате путарине у postpaid систему, потребно је да закључи уговор са ЈП „Путеви Србије“ или са одређеним овлашћеним дистрибутерима који врше ову врсту услуге (видети одељак Овлашћени дистрибутери – списак продајних места).

Документацију потребну за закључивање уговора са ЈП „Путеви Србије“ можете наћи овде:

Документација потребна за закључивање уговора

Правно лице електронском поштом добија нацрт уговора који попуњен и потписан, заједно са предметном документацијом доставља ЈП „Путеви Србије“.

Поступак код закључивања уговора можете видети овде:

Поступак код закључивања уговора

Захтев са пратећом документацијом је потребно доставити на адресу ЈП „Путеви Србије“, Београд, ул. Устаничка бр. 64/5 спрат, са назнаком - ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА POSTPAID

За све информације можете контактирати ЈП „Путеви Србије“, Сектор за наплату путарине, Одељење за електронску наплату путарине, Одсек за продају и дистрибуцију услуге ЕНП.

Контакт телефон: (011) 7857-178, (011) 7857-124

E-mail адресa: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.