01.04.19. Проф. др Зорана Михајловић у посети Зрењанину, Обилазак радова на изградњи дела обилазног пута око Зрењанина

Обавештавамо Вас да ће у уторак, 02.04.2019.г., у склопу посете Зрењанину, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Проф. др Зорана Михајловић, министар омладине и спорта Вања Удовичић, министар привреде Горан Кнежевић и в.д. директора ЈП ,,Путеви Србије" Зоран Дробњак са представницима извођача у 09:40 часова обићи радове на изградњи дела обилазног пута око Зрењанина (Темишварски друм).

Превоз за представнике медија из Београда је организован и окупљање је на платoу испред скупштине Града у 06:45 часова, полазак у 07:00 часова.

Уколико Ваша екипа долази сопственим превозом, место окупљања код градилишта које се налази на левој страни пута од Зрењанина ка Клеку (Житишту),  у 09.30 часова.

Молимо да Ваш долазак потврдите данас до 19 часова, уз обавезну акредитацију (бројеви телефона новинара) на адресу електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са напоменом да ли ћете користити организовани превоз.


Штампа