02.10.19. Реконструкцијa пута Шабац - Сремска Митровица

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, присуствовала је са в.д. директора ЈП „Путеви Србије“ Зораном Дробњаком, челницима Мачванског округа, представницима извођача и ЈП „Инфраструктура железнице“ почетку радова на реконструкцији државног пута Шабац - Сремска Митровица.  

Михајловићева је објаснила да је у питању државни пут дуг шест километара и да ће у зависности од временских услова ове године бити завршена најмање три километра. 

“Поред локалних путева и пружних прелаза које уређујемо, у новембру почињемо изградњу ауто-пута и брзе саобраћајнице Рума-Шабац и Шабац-Лозница и то ће бити круна свега што заједно са председником Вучићем и Владом Србије радимо како би сваки део наше земље имао добар пут”, истакла је Михајловић.

Зоран Дробњак, директор “Путева Србије”, истакао је да су захваљујући Влади Србије и ресорном министарству на територији Шапца урађена 22 км пута и да ће у овој години најмање три километра бити реконструисана на овом државном путу. 

 

Штампа