06.05.19.Обилазак радова на изградњи моста преко реке Саве код Остружнице

Обавештавамо Вас да ће у уторак, 07.05.2019.г. у 14:00 часова, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Проф. др Зорана Михајловић и в.д. директора ЈП ,,Путеви Србије" Зоран Дробњак са представницима извођача, обићи радове на изградњи моста преко реке Саве код Остружнице.

Организовани превоз за представнике медија полази са платoa испред скупштине Града у 12:45 часова.

Уколико Ваша новинарска екипа долази сопственим превозом, место окупљања је у 13:30 часова, а рута:

Долазак из правца Сајма према Обреновцу: Након проласка раскрснице са одвајањем (лево) према Железнику, наставити даље и скренути према табли за Нови Сад.
Скретањем ка Новом Саду, излази се на постојећи мост. Када се пређе река Сава, на месту где се прелази на аутопутски профил, скреће се оштро десно у правцу назад ка реци и продужава (пажљиво, јер су у току радови) до места које је видљиво означено.

Замолили бисмо Вас да долазак потврдите данас до 18 часова слањем акредитације са бројевима телефона новинара на адресу електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са напоменом да ли ћете користити организовани превоз.Штампа