07.05.19.Обилазак радова на изградњи моста преко реке Саве код Остружнице

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Проф. др Зорана Михајловић, шефица представништва Европске инвестиционе банке за Западни Балкан у Београду Дубравка Негре и в.д. директора ЈП "Путеви Србије" Зоран Дробњак са представницима извођача, пројектаната и надзорних органа су 07.05.2019.г. обишли радове на изградњи моста преко реке Саве код Остружнице.

"Сама чињеница да се технички начин постављања моста први пут дешава не само у Србији него у овом делу Европе говори да и те како имамо стручне и сјајне инжењере који могу да изнесу велике инфраструктруне пројекте", рекла је Михајловић новинарима након обиласка радова и изразила задовољство што ће ове године почети велики инвестициони циклус у области инфраструктуре вредан више од пет милијарди евра.

Izjave i Video materijal - pokrivalicu možete preuzeti sa sledećeg linka: http://www.putevi-srbije.rs/index.php/галерија/видео-галерија/07-05-19-обилизак-радова-на-изградњи-моста-преко-реке-саве-код-остружнице



Штампа