07.05.19. Обилизак радова на изградњи Обилазнице око Београда, деоница: мост на Сави код Остружнице – Бубањ поток (сектори 4, 5 и 6)

Обавештавамо Вас да ће у среду, 08.05.2019.г. у 09:00 часова, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Проф. др Зорана Михајловић и в.д. директора ЈП ,,Путеви Србије“ Зоран Дробњак са представницима извођача обићи радове на Обилазници око Београда, деоница: мост на Сави код Остружнице – Бубањ поток (сектори 4, 5 и 6).

Организовани превоз за представнике медија полази са платoa испред скупштине Града у 07:30 часова.

Уколико Ваша новинарска екипа долази сопственим превозом, место окупљања је у 8:30 часова, у кампу Извођача, компаније Power Construction Corporation of China у Реснику (улаз је изнад десне тунелске цеви "Стражевица" у улици 13. октобра у Реснику).

Детаљну руту, као и мапу доласка на место догађаја из Правца Метроа и Капитол парка можете погледати на следећим линковима:
Од Капитол Парк Раковица до Power China Belgrade Bypass
Од Metro до Power China Belgrade Bypass.

Замолили бисмо Вас да долазак потврдите слањем акредитације са бројевима телефона новинара на адресу електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са напоменом да ли ћете користити организовани превоз.


Штампа