09.05.19. ЈП „Путеви Србије” на 86. Међународном пољопривредном сајму Нови Сад, 11 – 17 маја 2019.г.

ЈП „Путеви Србије“  Вас позива на Дан дружења са новинарима 16.05.2019.г. у 13:00 часова у Хали „Maстер“ Новосадског сајма на којој ће представници ЈП „Путеви Србије“ изнети новине у раду и пословне активности на модернизацији путног сектора у Србији.

Још једно учешће ЈП „Путеви Србије“ на Пољопривредном сајму у Новом Саду, прилика је да се заинтересованим грађанима и пословним партнерима још једном приближи делокруг рада Предузећа, новине у модернизацији путног сектора као и све предности уређаја за Електронску наплату путарине, представе електрични пуњачи за аутомобиле и други садржаји доступни корисницима путева под наплатом у циљу повећања њиховог задовољства.

ЈП „Путеви Србије“ је за новинарске екипе из Београда организовало превоз аутобусом са платoа испред скупштине Града Београда. Окупљање је у 10:45, а полазак у 11:00 часова.

 Молимо Вас  да имена новинара и чланова новинарске екипе који долазе на догађај и бројевима њихових телефона обавезно доставите на адресу електронске поште Одељења за односе са јавношћу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., уз напомену да ли ће користити организован превоз.