11.03.20. Промоција едукативне кампање „3 секунде цео живот“

Јавно предузеће „Путеви Србије“ Вас позива да присуствујете промоцији прве едукативне кампање за подизање свести возача – интервал слеђења возила: „ 3 секунде цео живот“ у четвртак, 12. марта 2020. године у 10.10 часова на наплатној станици „Београд“.

Промоцији ће присуствовати Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић и в.д.директора ЈП „Путеви Србије“ Зоран Дробњак са сарадницима, као и учесници спота: Биљана Вранеш (уредник и водитељ РТС-а), Владимир Јелић (водитељ РТС-а) и Срђан Предојевић (водитељ ТВ Прва). 

Редакције заинтересоване за праћење догађаја молимо да пошаљу акредитације за чланове екипа на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  до среде, 11. марта, до 19 часова:

Организован је превоз за новинаре у 08.45 часова са платoa испред скупштине Града.

Уколико Ваша екипа долази сопственим превозом, молимо да користите следећу руту: Ауто-пут Београд –Ниш, искључите се на изласку за Врчин, пређите ауто-пут преко надвожњака, уђите у Улицу Моше Пијаде и у наредних 600-700м стижете на одредиште.


Штампа