12.03.19. ЈП „Путеви Србије“ на 54. Међународном салону аутомобила

ЈП „Путеви Србије“ трећу годину за редом самостално учествује на Сајму аутомобила  који се одржава под слоганом  „У ретровизору“ од 22. до 31. марта 2019. године у Београду.

ЈП „Путеви Србије, Сектор за наплату путарине, у свом изложбеном простору у Хали 4, штанд 4024, ради повећања задовољства учесника у саобраћају и њиховог бољег информисања, представиће посетиоцима предности електронске наплате путарине – ЕНП, модерног и финансијски исплативог средства за плаћање путарине, које омогућава пролазак кроз наплатне станице без задржавања. Поред увек актуелне електронске наплате путарине, посетиоци ће моћи да се информишу и о локацијама пуњача за електричне аутомобиле, местима са  бесплатним интернет сервисом (wi-fi) дуж аутопута, апликацији за мобилне телефоне „Путеви Србије“, преко које се могу информисати о наплатним станицама, ценама путарине и другим корисним садржајима, одабирањем жељене руте пута. Сајамска манифестација је одлична прилика за промовисање напретка пројекта модернизације путне привреде. 

За посетиоце штанда ЈП „Путеви Србије“ ће и ове године обезбедити низ погодности као што је могућност закључења уговора и куповине ЕНП уређаја на лицу места, различите поклоне и изненађења.


Штампа