18.09.2019. Позив за медије: Обилазак трасе аутопута Е - 763, деоница Сурчин-Обреновац

ЈП „Путеви Србије“ Вас позива да у четвртак, 19.09.2019.г. у 12.00 часова, у присуству Потпредседнице Владе и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Проф. др Зоране Михајловић, в.д. директора ЈП „Путеви Србије“ Зорана Дробњака, представника министарства и извођача радова, обиђете трасу деонице аутопута Е-763, Сурчин - Обреновац у изградњи.

Превоз за представнике медија из Београда је организован, окупљање је на платоу испред скупштине Града у 10.20 часова и полазак у 10.30 часова.

Уколико Ваша екипа долази сопственим превозом, можете ићи аутопутем Е -70, укључити се на Обилазницу око Београда, кренути ка Сурчину и на путу ка Јакову, после „ВМЛ“ складишта на искључењу десно које је видно обележено таблом скрените ка месту окупљања где морате бити најкасније у 11.30 часова.

Молимо да потврдите долазак ваших екипа, уз акредитацију свих чланова новинарских екипа (име, презиме, број телефона) на адресу електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , са напоменом да ли ћете користити организовани превоз.


Штампа