20.03.19. JП „Путеви Србије” на београдском Сајму аутомобила 2019 „Поглед у ретровизор“

ЈП „Путеви Србије” - Сектор за наплату путарине трећи пут за редом учествује на Међународном сајму аутомобила и мотоцикала у Београду, који ће се одржати од 22. до 31. марта 2019.г. под слоганом Поглед у ретровизор“.

Посетиоци Сајма имаће прилику да се упознају са погодностима које омогућавају пројекти модернизације путног сектора и унапређења система за наплату путарине ЈП „Путеви Србије“.

Електронска наплата путарине - модеран и финансијски исплатив начин плаћања путарине без задржавања, локације пуњача за електрична возила, бесплатан интернет на аутопутевима и начини најбржег информисања о стању на путевима и наплатним станицама помоћу мобилне апликације ЈП „Путеви Србије“ и VMS портала, односно променљивих знакова за обавештавање, само су неки од садржаја о којима ће корисници путева под наплатом моћи да се информишу током 10 дана трајања 54. Сајма аутомобила. 

ЈП „Путеви Србије“ ће и ове године посетиоцима Сајма омогућити допуну или куповину уређаја за ЕНП по повољнијим условима, као и друге погодности за плаћање путарине, а госте који буду учествовали у наградној игри на нашем штанду очекују поклон изненађења.

Сајам аутомобила у Београду je репрезентативан ексклузивни регионални догађај ауто и мото индустрије, који има међународни привредни значај, о чему говори 410 излагача и више од 146 хиљада посетилаца прошлогодишњег Сајма.

Посетите наш штанд број 4024 у Хали 4!


Штампа