20.08.19. Позив на обилазак радова на изградњи моста преко реке Саве код Остружнице

Обавештавамо Вас да ће у среду, 21.08.2019.г. у 12:00 часова, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Проф. др Зорана Михајловић са представницима  ЈП ,,Путеви Србије“, извођача радова и пројектаната обићи радове на изградњи моста преко реке Саве код Остружнице.

Организован је превоз за представнике медија са платoa испред скупштине Града у 10:30 часова.     

Уколико Ваша новинарска екипа долази сопственим превозом, време окупљања на градилишту је у 11:00 часова, због организованог превоза на пловни објекат са кога ће се пратити подизање челичне конструкције.

Рута за долазак на градилиште из правца Сајма према Обреновцу је следећа:

На раскрсници путева за Макиш и Железник скренути десно ка Макишу и наставити право све до старог Обреновачког пута где се скреће лево ка ресторану „Мика Алас“. Након 2 до 3 километра стиже се до места окупљања на градилишту, које се налази са десне стране пута, 50 метара испред конструкције моста који се гради. 

Замолили бисмо Вас да долазак потврдите најкасније до 19 часова, слањем акредитације са бројевима телефона новинара на адресу електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са напоменом да ли ћете користити организовани превоз.

Ради безбедности свих на градилишту, молимо Вас да се адекватно обучете.


Штампа