22.05.20. Обилазак завршних радова на надвожњаку преко аутопута Београд - Нови Сад

Завршне радове на изградњи надвожњака преко аутопута Београд - Нови Сад, на локалном путу Каћ - Нови Сад, обишли су Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Проф. др Зорана Михајловић, в.д. директора Зоран Дробњак и градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић.

Радови на изградњи сервисних саобраћајница, путног прелаза и моста, са саобраћајном опремом, саобраћајном сигнализацијом и инсталацијама осветљења биће завршени за 15 дана.

„Завршетком радова, надвожњак ће спојити мештане Каћа са индустријском зоном и насељем Шангај и олакшати им кретање“, рекла је Министарка Михајловић и истакла да је вредност инвестиције 500 милиона динара и да је до сада у путну инфрструктуру у Новом Саду уложено укупно две милијарде динара.

Михајловићева се захвалила Граду Новм Саду на сарадњи и успешној реализацији свих пројеката.
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић казао је да заједничким снагама са потпредседницом Владе и министарком Зораном Михајловић, Владом Србије и председником жеље постају конкретни и реални планови који се остварују. Вучевић је најавио и пројекте од националног значаја - изградњу четвртог моста у Новом Саду као продужетак Булевара Европе и спајање код Обилазнице у Сремској Каменици.

Видео: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/galerija/video-galerija/22-05-20-obilazak-zavr%C5%A1nih-radova-na-nadvo%C5%BEnjaku-preko-autoputa-beograd-novi-sad


Штампа