ЈП „Путеви Србије” на Међународном сајму туризма у Београду

ЈП „Путеви Србије” се и ове године представља на Међународном сајму туризма који се под слоганом „Кад је одмор није тешко“, који одржава од 23. до 26.02.2023.год. под куполама Београдског сајма.

На штанду број 1115, у хали 1 Београдског сајма, традиционално у улози домаћина, свим заинтересованим посетиоцима запослени у Сектору наплате путарине представљају све предности електронске наплате путарине и висок квалитет услуга у тој области, пружају информације о електропуњачима и другим активностима које ЈП „Путеви Србије“ спроводи у циљу унапређења система наплате путарине и сарадње са корисницима.

ЈП „Путеви Србије“ на сајму промовише и јединствену платформу за електронску наплату путарине, тренутно доступну искључиво физичким лицима на територији Републике Србије, док се у наредној фази, на основу досадашњих преговора, очекује и приступање земаља региона, пре свега оних које учествују у пројекту „Отворени Балкан“.

Посетиоци изложбеног простора ЈП „Путеви Србије“ могу да закључе уговор о куповини или изврше допуну уређаја за електронску наплату путарине, чују корисне информације и различите садржаје, а посетиоце сајма сваког дана очекују промотивне акције и друга изненађења.

Изјаву Јелене Пузовић, руководиоца Одељења за ЕНП и видео материјал са сајма можете погледати на линку: 24.02.23. ЈП „Путеви Србије” на Међународном сајму туризма у Београду


Штампа