24.08.20. ПУТЕВИ СРБИЈЕ ПРОМОВИСАЛИ ЕНП И КАМПАЊУ ЗА ПОДИЗАЊЕ СВЕСТИ ВОЗАЧА

Представници ЈП ,,Путеви Србије“ током викенда су промовисали Електронску наплату путарине и Кампању за подизање свести возача ,,3 секунде цео живот“ на продајним местима овлашћених дистрибутера на аутопуту Нови Сад – Београд.

Посетиоци бензинских станица „Бешка 1” ОМВ СРБИЈА ДОО и „Нови Сад 16“ НИС АД имали су прилику да се кроз разговор са представницима Сектора за наплату путарине информишу и добију одговоре на сва питања у вези са Електронском наплатом путарине, изнесу своја искуства, сугестије и похвале, као и да купе или допуне уређај за ЕНП.

Приликом куповине, возачима је у возило постављен уређај за ЕНП и објашњен начин коришћења и допуне. Сви учесници промоција информиосани су и о мобилној апликацији Путеви Србије, електропуњачима и осталим актуелностима у унапређењу система за наплату путарине.

Представници Одељења за односе са јавношћу кроз промоцију Едукативне кампање за подизање свести возача и повећање безбедности у саобраћају - „3 секунде цео живот“ указали су возачима на значај одговорног понашања у саобраћају и држања безбедног одстојања између возила.

Возачима су представљени статистички подаци у вези са саобраћајним незгодама које су последица недовољне дистанце између возила и дељени су флајери са сликовитим примером безбедног одстојања различитих категорија возила приликом кретања брзином од 90 километара по часу.

Посетиоци су позвани да на телевизијама и радио станицама погледају и послушају спотове ЈП ,,Путеви Србије“ за Кампању ,,3 секунде цео живот“.

Путеви Србије наставиће промоције и наредног викенда на другим продајним местима овлашћених дистрибутера.

 


Штампа