26.06.19. Позив за медије - Mост спојио обале Обреновца и Сурчина

ЈП „Путеви Србије“ Вас позива да сутра, 27.06.2019.г. у 09.00 часова у присуству Потпредседницe Владе и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Проф. др Зоране Михајловић, амбасадоркe НР Кине у Србији Чен Бо, представника Министарства, в.д. директора ЈП „Путеви Србије“ Зорана Дробњака и извођача радова обиђете мост преко Саве и Колубаре који је спојио обале Сурчина и Обреновца и уверите се у напредак овог импозантног грађевинског подухвата. 

Превоз за представнике медија из Београда је организован и окупљање је на платoу испред скупштине Града у 07.00 часова, полазак у 07.15 часова.

Уколико Ваша екипа долази сопственим превозом, на баричкој (обреновачкој) страни градилишта треба да буде најкасније у 08.30 часова, ради организације обиласка моста.

За долазак користите следећу руту: Обреновачким путем иде се до Барича, где се 1300m од семафора, након фудбалског терена ,,Прва искра", наилази на проширење пута и ту треба скренути десно. Након 450m, код фабрике, скреће се лево и прати пут који води до градилишта тј. одредишта.

Молимо да потврдите  долазак ваших екипа, уз акредитацију свих чланова новинарских екипа (име, презиме, број телефона) на адресу електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са напоменом да ли ћете користити организовани превоз.


Штампа