30.08.2019. Путеви Србије: спремни за последњи августовски викенд

„Путеви Србије“ спремно и организовано дочекује последњи августовски викенд, један од најфреквентнијих у летњој сезони, када се очекује појачан интензитет саобраћаја на српским аутопутевима.

Интензивирали смо рад на наплатним станицама, сви наплатни канали, канали за дистрибуцију картица и канали за електронску наплату путарине (ЕНП) раде 24 часа дневно без паузе, док повећан број инкасаната обезбеђује несметан пролазак возила на аутопутевима у Републици Србији.

Кориснике аутопутева и учеснике у саобраћају благовремено информишемо о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, стању на путној мрежи и осталим значајним информацијама корисним за безбедно и несметано одвијање саобраћаја: путем интернет странице www.putevi-srbije.rs апликације за мобилне телефоне „Путеви Србије“, друштвених мрежа као и променљивих порука на порталима постављених дуж аутопутева.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају на максималан опрез и стрпљење у вожњи!

На пут посебно на дужим релацијама, крећите одморни, у јутарњим часовима када су температуре ваздуха угодније за вожњу, обратите пажњу на радове, прилагодите брзину кретања условима на путу и поштујте ограничења брзине и постојећу саобраћајну сигнализацију!

„Путеви Србије“ свим учесницима у саобраћају жели срећан пут!

 


Штампа