27.12.15. Нормализација саобраћаја на државном путу I Б реда број 13, деоница Кањижа – Хоргош

Обавештавамо Вас да је нормализован саобраћај на државном путу И Б реда број 13, деоница Кањижа – Хоргош, који је био обустављен због саобраћајне незгоде на улазу у Хоргош. 

Апелујемо на све учеснике у саобраћају да буду посебно опрезни, прилагоде брзину кретања условима на путу, користе зимске пнеуматике и поштују ограничења брзине и постојећу сигнализацију.

01.03.15. Презентација материјала за инфраструктуру компаније "СИКА"

У Великој сали ЈП „Путеви Србије“, у среду,  02.03.2016. г. у 12.00 часова одржаће се презентација материјала за инфраструктуру компаније „SIKA“  Србија. 

На презентацији ће се говорити о компанији, начину рада и производима „Сика“ система, инфраструктурним пројектима у Србији и примени „SIKA“ материјала и решења у тим пројектима,  као и системима хидроизолације, заштите бетона, заптивања и санације бетона. 

Учесници презентације ће имати прилику да постављају питања и размењују мишљења са стручњацима из компаније „СИКА“ Србија.

31.12.15. АПЕЛ ЈП “ПУТЕВИ СРБИЈЕ” ЗБОГ ПОЈАВЕ МАГЛЕ И ПОЛЕДИЦЕ

ЈП “Путеви Србије” апелује на све учеснике у саобраћају да према најави Хидрометеоролошког завода Србије, због појаве магле на подручју Бачке и Баната, и због појаве мраза и поледице на подручју целе Србије, користе зимске пнеуматике, прилагоде брзину кретања условима на путу, поштују ограничења брзине и постојећу