02.08.15. Saopštenje o protoku vozila na naplatnim stanicama

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E 75) stanje na naplatnim stanicama je sledeće:

Zbog radova na rehabilitaciji dela auto-puta i uobičajenih sezonskih gužvi i velikog protoka vozila posebno, u smeru od Beograd ka jugu i jugoistoku, posebno ka Bugarskoj se može desiti mestimično slabiji protok vozila na pojedinim mestima.

Zbog pojačanog inteziteta saobraćaja tokom letnje sezone na snazi je vanredni režim rada.

U cilju efikasnijeg obavljanja poverenih poslova, sprečavanja zastoja i bržeg protoka vozila na naplatnim stanicama su:

Važno je napomenuti, da je u petak 31.07.2015.godine na naplatnoj stanici Bubanj Potok u oba smera, promet bio 62.000 vozila, što do sada nije zabeleženo!

JP “Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da zbog velikog broja vozila koja u tranzitu prolaze kroz našu zemlju auto-putem, posebno deonicom Beograd – Niš, ukoliko ne moraju da putuju auto-putem, koriste alternativne putne pravce.

Takođe, JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, u vožnji, da obrate pažnju na radove na putu, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću saobraćajnu signalizaciju.