01.03.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.00

• Ауто-пут Е-75, (градски део), до 03.03.2021.г., од 22 до 5ч., радови на чишћењу и прању објеката-мостова, петље Тошин Бунар, Бежанијска Коса и „Т6“. Радови ће се изводити у покрету, у оба смера, а саобраћај ће се одвијати слободним саобраћајним тракама.

• Ауто-пут Е-70, петља Рума – петља Пећинци, радови на појачаном одржавању.Саобраћај се одвија двосмерно на левом коловозу ауто-пута (смер Београд – Шид) и није у функцији искључење за Пећинце из правца Шида и укључење за Београд из правца Пећинаца. Алтернативни путни правци су петља „Рума“ и петља „Шимановци“.

• Ауто-пут Милош Велики, тунел "Савинац", од 9.30 до 17 часова, изводе се радови на ИТС опреми, у смеру ка Чачку. Саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком док је возна саобраћајна трака затворена.

• Ауто-пут Е-75, петља Марадик – петља Стара Пазова, у смеру Нови Сад-Београд -радови на редовном одржавању који су били планирани да се изводе до 10.03.2021. године, прекинути су данас 01.03.2021.г. и саобраћај се одвија нормално на наведеној деоници.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
-на граничном прелазу Шид-друмски, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Хоргош на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.


Штампа   Ел. пошта
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.