08.11.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.45

Јошаничка Бања – Копаоник, 09.11.2020. године, од 7 – 17 ч, обустава саобраћаја због радова на путу. Алтернативни путни правац за Копаоник: Биљановац – Рашка – Рудница – Копаоник. За прилаз Копаонику алтернативни путни правац из правца Крушевца: Крушевац – Брус – Брзеће – Копаоник.

Ауто-пут E-75, радови на деоници петља ,,Врчин“ - петља ,,Умчари“, и то следећом динамиком:

- до 09.11.2020. г, смер Ниш-Београд, радови у средњем појасу, за саобраћај се затвара претицајна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија возном саобраћајном траком. Радови ће се изводити у покрету, у дневним условима рада.

- од 09.11.2020. до 16.11.2020. г, смер Ниш-Београд, радови на машинском-ручном кресању денивелисане банкине. Радови ће се изводити у зауставној саобраћајној траци, а саобраћај ће се одвијати претицајном и возном саобраћајном траком. Радови ће се изводити у покрету, у дневним условима рада.

На Обилзаници око Београда, кружни ток Ресник, до 11.11.2020. г, од 10.30 до 13.30 ч, радови на прилзима кружном току и у самом кружном току, уз наизменично пропуштање возила.

Ауто-пут Е-75, петља „Траншпед” - петља „Мали Пожаревац”, у смеру од Београда ка Нишу, до 11.11.2020. године, од 7 до 17 часова, радови на постављању поклопаца на сливницима и шахтама за кишну канализацију. За саобраћај затворена крајња лева (претицајна) саобраћајна трака. Саобраћај ће се у зони радова одвијати средњом (возном) и крајњом десном (зауставном) саобраћајном траком.

Лис–Ариље, обустава саобраћај на мосту преко Краваричке реке због оштећења плочастог пропуста. Алтернативни путни правци: Лис-Лучани-Кратовска стена - Пожега –Ариље и Лис-Гуча (Турица) -Ивањица –Ариље.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
-на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.


Штампа   Ел. пошта
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.