16.01.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.30

• Ауто-пут Е-763 на деоници од Такова до Прељине, ограничена брзина кретања возила на 60 км/h, док је у зони тунела Браничћ ограничење 80 км/h. Возачима саветујемо да користе зимске пнеуматике, поштују ограничења брзине и да прилагоде брзину кретања зимским условима на путу.

• Напомена за Зајечар: Ситни одрони, дуж нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима. Највише их има на путу I Б-34 (Ђердапска магистрала), где се саветује опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације, која обавештава о одронима. Због појаве магле на Честобродици видљивост смањена на 50 до 70 метара.

• Постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река. 

Због најављених ниских температура постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима.

• Пазариште – Тутин, код места Надумце, до 01.11.2021.године, на снази је обустава саобраћаја, због радова који се изводе у пуном профилу пута. Алтернативни путни правац: Пазариште - Дојевиће; Дојевиће - Нови Пазар; Нови Пазар - Брегови; Брегови - Тутин. Алтернативни правац за локални саобраћај – повремено пропуштање возила у току дневног дела дана, док је у току ноћи на снази потпуна обустава саобраћаја.

• Mост код Титела преко реке Тисе, саобраћај је регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом и од 30.11.2020. г. се одвија само средином моста уз наизменично пропуштање возила.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 17.10 часова:
-на граничнoм прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута, 

-на граничнoм прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавањa.


Штампа   Ел. пошта
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.