20.01.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.20

• Прилази зимским туристичким центрима су проходни. Због најављених ниских температура постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима. Молимо учеснике у саобраћају да возе пажљиво и да прилагоде брзину кретања условима на путу. Саветујемо возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе пажљиво.

• Петља Умчари, за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака, у смеру Београд-Ниш и Ниш-Београд, саобраћај се одвија крајњим десним тракама. Укључење ка Нишу из Умчара је затворено за саобраћај до даљњег. Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују саобраћајну сигнализацију у зони петље Умчари.

• Напомена за Зајечар: Ситни одрони, дуж нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима. Највише их има на путу I Б 34 (Ђердапска магистрала), где се саветује опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације, која обавештава о одронима.

• Петља Сурчин - петља Остружница, због радова на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве,  саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду.

• Ауто-пут Е-75, петља Бешка – петља Марадик, до 26.01.2021.г, радови на реконструкцији дилатације на натпутњаку. У смеру Нови Сад-Београд, за саобраћај је затворена возна и зауставна трака у дужини од 100 метара. Саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.


Штампа   Ел. пошта
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.