24.01.2023. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.24

• Чачак - Пожега, код места Гугаљ - успорено одвијање саобраћаја након саобраћајне незгоде.

Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу.

• Ауто-пут Е-70, у зони петље Рума, oд 23.01.2023.г. измена режима саобраћаја због радова на изградњи моста број 1, који је саставни део будућег ауто-пута Рума-Шабац.
За саобраћај затворена лева коловозна трака, смер Београд-гр. прелаз Батровци, и део претицајне саобраћајне траке на десној страни коловоза у дужини од око 400m.
Саобраћај се одвија двосмерно десном страном коловоза (смер гр. прелаз Батровци-Београд) зауставном и возном саобраћајном траком.

• Насељено место Паљево, радови на реконструкцицји моста, до 15.03.2023. г. За саобраћај је на мосту затворена лева саобраћајна трака (гледано из правца Новог Пазара), док се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила у десној траци уз семафорску сигнализацију
Продужавају се радови до 15.03.2023. г, на државном путу I Б реда број 22, на реконструкцији моста Паљево, код скретања за насељено место Паљево.

• Мерошина – Прокупље, радови на уређењу банкина и тротоара до 15.02.2023. г. Радови се изводе под саобраћајем уз повремено заузеће једне саобраћајне траке.

• Белољин-Рударе, радови на појачаном одржавању - до 15.02.2023.г. Саобраћај се одвија сходно постављеној привременој саобраћајној сигнализацији и опреми.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
- на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
- на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
- на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
- на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.


Штампа   Ел. пошта
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.