Дечији летњи камп “Соко Бања 2016“

У организацији СО Самосталног синдиката ЈП “Путеви Србије” деца запослених у нашем предузећу су од 15.07. до 24.07.2016.г. боравила у летњем кампу у Соко Бањи.

Више од 250 малишана узраста од 9 до 15 г. подељено у четири групе, уживало је у лепотама и чарима Соко Бање уз многобројне активности прилагођене потребама деце.

Током дана су организоване тематске шетње по различитим локацијама у Соко Бањи и околини као што су - „Шетња до подножја Соко града“ или „Шетња до центра Соко града на сладолед“ и „до Видиковца на палачинке“. Посебно је атрактивна била посета аква-парку за који је свако дете имало плаћена два уласка.

И спортске игре су биле део обавезног програма дечјег кампа Соко Бања 2016. Одржана су надметања у одбојци, фудбалу и кошарци, штафетским и традиционалним играма као што је надвлачење конопца, бацање камена са рамена и скок у даљ. Деца старијег узраста су одиграла посебан Вечерњи турнир у одбојци, фудбалу и кошарци. Увече су деца одлазила у дискотеку где су одржана такмичења за „Шиз фриз“ (најлепшу луду фризуру) маскембал, караоке и таленат шоу-програму „Покажи шта знаш”.

Посебно упечатљив део вечерњег програма је био окупљање око Логорске ватре.