ASECAP ДАНИ 2024

Logo ASECAP Days 2023 13-15. маја 2024.г. у Милану

ИНОВАЦИЈА КАО КЉУЧНО СРЕДСТВО ЗА ПОСТИЗАЊЕ БЕЗБЕДНИХ, ИНКЛУЗИВНИХ И ЗЕЛЕНИХ РЕШЕЊА ЗА МОБИЛНОСТ

51. ASECAP студијски и информативни дани ће се фокусирати на то како би било могуће подстицати решења за безбедност и мобилност стимулисањем инвестиција усмерених на постизање циљева „Визије нула“ ЕУ у смислу смртних случајева и „Визије нула“ у погледу емисије CO2.

ASECAP ДАНИ 2023

Logo ASECAP Days 2023 18-20. септембар 2023.

МОБИЛНОСТ: ПРАВО ГРАЂАНА КАКО ОСИГУРАТИ ОДРЖИВО ФИНАНСИРАЊЕ ДА БИ СЕ ОБЕЗБЕДИЛА ИНКЛУЗИВНА И НЕТО НУЛТА РЕШЕЊА ЗА МОБИЛНОСТ

50. ASECAP студијски и информативни дани ће се фокусирати на начине да се обезбеди једнак приступ услугама мобилности, као кључној тачки друштвеног и економског развоја. Како финансирање транспортне инфраструктуре може помоћи да се постигне правичност и ефикасност? Које добре праксе постоје у том погледу. Који су најбољи начини за повезивање финансирања са циљевима заштите животне средине и безбедности, као економског подстицаја? Која ће иновативна средства финансирања привући приватне инвестиције у инфраструктуру мобилности?

ASECAP дани

ASECAP једном годишње организује састанак под називом „ASECAP ДАНИ“ чији је циљ да ASECAP чланови и концесионарске компаније, које су чланови ASECAP-а, размене информације и искуства о разним темама у вези са путним транспортом на европском нивоу.