27.12.15. Normalizacija saobraćaja na državnom putu I B reda broj 13, deonica Kanjiža – Horgoš (en)

Obaveštavamo Vas da je normalizovan saobraćaj na državnom putu I B reda broj 13, deonica Kanjiža – Horgoš, koji je bio obustavljen zbog saobraćajne nezgode na ulazu u Horgoš.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, koriste zimske pneumatike i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

01.03.15. Prezentacija materijala za infrastrukturu kompanije "SIKA" (en)

U Velikoj sali JP „Putevi Srbije“,  u sredu, 02.03.2016. g. u 12.00 časova održaće se prezentacija materijala za infrastrukturu kompanije „SIKA“  Srbija.

Na prezentaciji će se govoriti o kompaniji, načinu rada i proizvodima „Sika“ sistema, infrastrukturnim projektima u Srbiji i primeni „SIKA“ materijala i rešenja u tim projektima,  kao i sistemima hidroizolacije, zaštite betona, zaptivanja i sanacije betona.

Učesnici prezentacije će imati priliku da postavljaju pitanja i razmenjuju mišljenja sa stručnjacima iz kompanije „SIKA“ Srbija.

31.12.15. APEL JP “PUTEVI SRBIJE” ZBOG POJAVE MAGLE I POLEDICE (en)

JP “Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prema najavi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, zbog pojave magle na području Bačke i Banata, i zbog pojave mraza i poledice na području cele Srbije, koriste zimske pneumatike, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.