02.03.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.45

•    Ауто-пут Е-75, петља Пожаревац - петља Велика Плана, oд 03.03.2021. до 09.03.2021. године, од 8 до 16 часова, изводиће се истражни радови за потребе рехабилитације пута . За саобраћај ће бити повремено затворена претицајна или возна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати у слободној саобраћајној траци, све у зависности која ће се трака радити.
•    Петља Сурчин-петља Остружница, до 1.11.2021. продужавају се радови на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве. Саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду. Радови се изводе сваког дана уз обавезно 24 часовно присуство саобраћајне сигнализације.
•    Ауто-пут Е-75, Тошин Бунар, Бежанијска Коса и „Т6“,радови на чишћењу и прању објеката-мостова,  до 03.03.2021. године, од 22 до 5 ч. Радови ће се изводити у покрету, у оба смера, а саобраћај ће се одвијати слободним саобраћајним тракама.
•    Ауто-пут Е-70, петља Рума – петља Пећинци, радови на појачаном одржавању.Саобраћај се одвија двосмерно на левом коловозу ауто-пута (смер Београд – Шид) и није у функцији искључење за Пећинце из правца Шида и укључење за Београд из правца Пећинаца. Алтернативни путни правци су петља „Рума“ и петља „Шимановци“.
•    Зајечар (Вршка чука) - Књажевац (Кална), од 01.03.2021. до 01.11.2021. г., радови на рехабилитацији коловоза. За време извођења радова, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, помоћу семафора на 6 деоница, свака деоница је дужине 600 м, а размак између деоница је од 3 до 4 км.
•    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
•    Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
-на граничним прелазима Шид и Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.


Print   Email
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.