02.03.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 18.02

• Ауто-пут Е-75, радови на постављању ИТС опреме 4.3.2021.г, од 9 ч, дневни радови на петљи Мали Пожаревац, надвожњак изнад ауто-пута, уз заузеће једне саобраћајне траке, a 5.3.2021.г, од 9 ч, дневни радови на петљи Врчин, надвожњак изнад ауто-пута, уз заузеће једне саобраћајне траке.

• Торда – Банатско Карађорђево, до 5.3.2021.г, од 7 до 17 ч, радови на редовном одржавању уз наизменично пропуштање возила.

• Ауто-пут Е-763, петља „Таково“ - петља „Прељина“, у смеру Прељина-Таково, до 5.3.2021.г, од 8 до 16 ч, радови у покрету на прању мостовске канализације. За саобраћај ће бити наизменично затваране возна и зауставна саобраћајна трака или претицајна саобраћајна трака.

• Ауто-пут Е-75, петља Нови Бановци - петља Батајница, до 15.03.2021.г, радови на прикључку комплекса станице за снабдевање горивом. За саобраћај затворена зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном саобраћајном траком.

• Постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

• На територији Зајечара учестали одрони, дуж нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима. Највише их има на Ђердапској магистрали, на путевима II А реда број 221 (клисура Коретанац) и II А реда број 222 (прилаз Бабином Зубу) где се саветује опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације, која обавештава о одронима.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
-на граничним прелазима Батровци и Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
-на граничним прелазима Хоргош и Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Шпиљани, на излазу, задржавање за све категорије возила је 60 минута; на улазу, задржавање за све категорије возила је 90 минута.
-на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.


Print   Email
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.