10.11.17. ЈП „Путеви Србије“ добитник националне награде за пословну изврсност - Оскар квалитета у три категорије

На 26. традиционалној манифестацији Форум квалитета и пословне изврсности одржаној од 07. до 09. 11. 2017. године, Фондација за културу квалитета и изврсност - FQCE, под покровитељством Министарства привреде Републике Србије и у сарадњи са Привредном комором Србије, доделила је ЈП "Путеви Србије" националну награду за пословну изврсност Оскар квалитета у три категорије.

ЈП "Путеви Србије" је проглашено изврсним у категоријама “Стратегија”, “Партнерство и ресурси” и “Резултати код корисника”. Додељена награда потврђује, како је наведено у образложењу награде, да ЈП “Путеви Србије” постигло изузетне резултате у развоју и унапређењу пословања, остварило јачу сарадњу предузећа са свим заинтересованим странама кроз ширење културе пословне изврсности.

В.д. директора ЈП "Путеви Србије" Зоран Дробњак, примајући награду, захвалио се у своје, и у име предузећа на великом признању, истакао да је награда добијена у три категорије што је, само по себи, велико признање за досадашњи рад и да представља потврду посвећености предузећа унапређењу пословних процеса и ширењу пословне културе.

ЈП „Путеви Србије“, нагласио је Дробњак, захваљујући подршци Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Влади Републике Србије, успешно реализује све планиране послове и спремно је, да у годинама које следе, остварује још боље резултате.

Модернизацијом рада је обезбеђено савремено управљање и одржавање државних путева, додао је директор Дробњак, подигнут ниво безбедности саобраћаја и унапређена изградња путне инфраструктуре како би путна мрежа Републике Србије и даље била интегрални део мреже европских саобраћајница.

„Очекује нас и захтевна реформа путног сектора, бројни објективни изазови и проблеми које намеће стално променљиво окружење пословања“, рекао је Дробњак и додао да „ЈП „Путеви Србије“ непрестано пружа свој пун допринос развоју земље, о чему, поред осталог, сведочи и ova награда - Оскар квалитета“.

Видео материјал и фотографије са доделе награда можете преузети са интернет презентације ЈП „Путеви Србије, са линка Додела награде Оскар квалитета