17.10.2019. Сервисне информације - 17.35

• Ужице – Луново Село - радови на асфалтирању су завршени и саобраћај се одвија нормално.
• Од трокраке раскрснице у Врбасу до петље Врбас, до 01.11.2019. године, обустава саобраћаја, због радова на изградњи асфалтних слојева. Алтернативни путни правац за време обуставе је кроз Фекетић и Сириг.
• Кроз насељено место Петроварадин, на делу Прерадовићеве и Београдске улице, обустава саобраћаја због извођења радова на изради хабајућег слоја асфалта , од 17.10.2019. године до 26.10.2019. године.
Алтернативни путни правац током обуставе саобраћаја:
-у смеру од Новог Сада – од Трга незнаног јунака, Београдским кејом, Улицом Марка Миљанова, преко друмско-железничког моста, затим Рељковићевом улицом у Петроварадину до раскрнице са Прерадовићевом улицом.
-у смеру од Петроварадина – од раскрснице улица Рељковићеве и Прерадовићеве, Рељковићевом преко друмско железничког моста, Београдским кејом до Трга незнаног јунака.
• Голубинци - Пећинци - до 01.11.2019. године продужава се обустава саобраћаја због радова. У току извођења радова биће обустављен саобраћај у улицама Школска и Браће Крстић. Саобраћај је преусмерен на улице Посавског одреда, Лењинову и Браће Видаковића за возила чија укупна маса прелази 5t. Возила чија маса не прелази 5t усмеравају се дуж улице Слободана Бајића.
• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
• Према информацијама Управе граничне полиције од 17.15 часова:
-на граничним прелазима Хоргош, Богојево и Бездан на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
-на граничнoм прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 720 минута,
-на граничнoм прелазу Бачка Паланка, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 600 минута,
-на граничнoм прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
На осталим граничним прелазима Републике Србије нема задржавања.

 

 


Штампа   Ел. пошта
• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.