22.05.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.04

Наплатна станица „Смедерево“ због извођењa радова затворена је трака за ЕНП. Помоћна трака ради у комбинованом режиму. Саобраћај је успорен.

• Завршени су радови на мосту преко реке Трешњице, на деоници Љубовија – Рогачица, и саобраћај се одвија нормално.

Ауто-пут Е-75, завршени су радова на мосту и путном прелазу код наплатне станице „Нови Сад југ“, и саобраћај се одвија нормално.

Ауто-пут Е-75, Суботица - Нови Сад, у близини петље Фекетић, радови на санацији коловоза у смеру ка Новом Саду, до 25.05.2020.г. Саобраћај из правца Суботице ка Новом Саду преусмерен је у претицајну саобраћајну траку смера Нови Сад – Суботица. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом 24 часа непрекидно.

Ауто-пут Е-75, тунел Железник, тунел Липак и тунел Стражевица - до 31.05.2020.г, од 22 до 05 ч, радови на чишћењу и прању ревизионих стаза и кишне канализације. Радови у покрету у оба смера, у крајњој десној саобраћајној траци, која ће бити привремено затворена за саобраћај.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
-на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.


Штампа   Ел. пошта
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.