30.06.2020. Сервисне информације – 18.18

Ауто-пут Е-75, Нова Пазова-Нови Бановци, смер ка Београду, радови на поправци оштећеног натпутњака, до 01.08.2020. г. У зони радова, за саобраћај затворена коловозна трака у смеру ка Београду. Саобраћај се одвија двосмерно претицајом саобраћајном траком у смеру ка Новом Саду. Из правца Београда ка Новом Саду затворено је искључење за Нову Пазову. Алтернативни путни правац: петља Нови Бановци или петља Стара Пазова.


Ауто-пут Е-80, због редовног одржавања ИТС опреме тунела „Сарлах“, 30.06.2020. г, у 09.00 ч, затвара се десна цев тунела (смер Ниш-Димитровград) и саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз леву тунелску цев коришћењем службених пролаза. 01.07.2020. г, затвара се лева цев тунела ,,Сарлах“ (смер Димитровград-Ниш) и саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну тунелску цев коришћењем службених пролаза.


На сервисној саобраћајници, паралелној са ауто-путем Е-75, између „Темеринске петље“ и петље „Каћ“, за саобраћај затворена једна од две саобраћајне трака (смер Београд – Нови Сад) због извођења радова на изградњи сервисних саобраћајница за пратеће садржаје уз ауто-пут.
Предметна фаза обухвата радове на градилишту ван коловоза ауто-пута, тачније на паралелној саобраћајници, са улазом на градилиште. У непосредној зони радова у дужини од 100 m ограничење брзине је 40 km/h.


Брза Паланка – Неготин, до 01.08.2020.г, радови на поправци мостова уз наизменично пропуштање возила.


• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова, задржавања на граничним прелазима су следећа:
- на граничним прелазима Хоргош, Шид и Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
- на граничним прелазима Келебија, Градина и Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.


Штампа   Ел. пошта
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.