• Саветујемо максималан опрез при вожњи, јер, због могућих ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима, постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура, као и на путним објектима.

• Постоји могућност појава магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања због појаве магле која смањује видљивост на појединим путним правцима.

• Рума - Шабац, оба смера - радови на испитивању отпорности асфалта на клизање, од 11.12. до 15.12.2023. г, у покрету, уз затварање возне или претицајне саобраћајне траке.

• Ауто-пут Е-75, петља Мерошина - петља Дољевац, у оба смера - радови на рехабилитацији моста преко Крајковачке реке. За саобраћај затворене претицајне саобраћајне траке.

• Панчевачки мост, смер ка Панчеву - радови на демонтажи оштећене и постављању нове бетонске ограде, до 31.12.2023. г, од 20 до 5 ч, уз одвијање саобраћаја возном саобраћајном траком, док је претицајна затворена за саобраћај.

• Бродарево – Гостун, у месту Точилово - радови на санацији клизишта, до 31.12.2023. г, уз наизменично пропуштање возила.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 17.30 часова:

-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
-на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 480 минута,
-на граничном прелазу Бездан, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута,
-на граничном прелазу Богојево, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 480 минута,
-на граничном прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања за све категорије возила.

• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.