Postpaid sistem

Kupovina i konfigurisanje uređaja za ENP-elektronsku naplatu putarine u postpaid sistemu dostupno je isključivo za pravna lica sa sedištem na teritoriji Republike Srbije. Postpaid sistem omogućava plaćanje nakon potrošnje, odnosno plaćanje računa za prethodni mesec u tekućem.

Ukoliko određeno pravno lice želi da postane korisnik elektronske naplate putarine u postpaid sistemu, potrebno je da zaključi ugovor sa JP „Putevi Srbije“ ili sa određenim ovlašćenim distributerima koji vrše ovu vrstu usluge (videti odeljak Ovlašćeni distributeri – spisak prodajnih mesta). 

Postupak kod zaključivanja ugovora možete videti ovde:

Prilog 1 - Postupak za zaključenje Ugovora - Opcija sa bankarskom garancijom

Prilog 2 - Postupak za zaključenje Ugovora - Opcija sa garantnim depozitom

Prilog 3 - Postupak za zaključenje Ugovora - Opcija za državne institucije izuzeta od dostavljanja predmetnih sredstava obezbeđenja

Zahtev sa pratećom dokumentacijom je potrebno dostaviti na adresu JP „Putevi Srbije“, Beograd, ul. Ustanička br. 64/5 sprat, sa naznakom - DOKUMENTACIJA ZA POSTPAID

Za sve informacije možete kontaktirati JP „Putevi Srbije“, Sektor za naplatu putarine, Odeljenje za elektronsku naplatu putarine, Odsek za prodaju i distribuciju usluge ENP.

Kontakt telefon: (011) 7857-178, (011) 7857-124

E-mail adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Štampa