07.05.19. Obilazak radova na izgradnji mosta preko reke Save kod Ostružnice

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Prof. dr Zorana Mihajlović, šefica predstavništva Evropske investicione banke za Zapadni Balkan u Beogradu Dubravka Negre i v.d. direktora JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak sa predstavnicima izvođača, projektanata i nadzornih organa su 07.05.2019.g. obišli radove na izgradnji mosta preko reke Save kod Ostružnice.

"Sama činjenica da se tehnički način postavljanja mosta prvi put dešava ne samo u Srbiji nego u ovom delu Evrope govori da i te kako imamo stručne i sjajne inženjere koji mogu da iznesu velike infrastruktrune projekte", rekla je Mihajlović novinarima nakon obilaska radova i izrazila zadovoljstvo što će ove godine početi veliki investicioni ciklus u oblasti infrastrukture vredan više od pet milijardi evra.

Izjave i Video materijal - pokrivalicu možete preuzeti sa sledećeg linka: http://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/galerija/video-galerija/07-05-19-obilazak-radova-na-izgradnji-mosta-preko-reke-save-kod-ostružniceŠtampa