07.05.19. Obilazak radova na izgradnji Obilaznice oko Beograda, deonica: most na Savi kod Ostružnice - Bubanj Potok (sektori 4, 5 i 6)

Obaveštavamo Vas da će u sredu, 08.05.2019.g. u 09:00 časova, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Prof. dr Zorana Mihajlović i v.d. direktora JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak sa predstavnicima izvođača obići radove na Obilaznici oko Beograda, deonica: most na Savi kod Ostružnice - Bubanj potok (sektori 4, 5 i 6).

Organizovani prevoz za predstavnike medija polazi sa platoa ispred skupštine Grada u 07:30 časova.

Ukoliko Vaša novinarska ekipa dolazi sopstvenim prevozom, mesto okupljanja je u 8:30 časova, u kampu Izvođača, kompanije Power Construction Corporation of China u Resniku (ulaz je iznad desne tunelske cevi "Straževica" u ulici 13. oktobra u Resniku).

Detaljnu rutu, kao i mapu dolaska na mesto događaja iz Pravca Metroa i Kapitol parka možete pogledati na sledećim linkovima:
Od Kapitol Park Rakovica do Power China Belgrade Bypass
Od Metro do Power China Belgrade Bypass.

Zamolili bismo Vas da dolazak potvrdite slanjem akreditacije sa brojevima telefona novinara na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa napomenom da li ćete koristiti organizovani prevoz.


Štampa