09.05.19. JP „Putevi Srbije” na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu Novi Sad, 11. – 17. maj 2019.g.

 JP „Putevi Srbije“  Vas poziva na Dan druženja sa novinarima 16.05.2019.g. u 13:00 časova u Hali „Master“ Novosadskog sajma na kojoj će predstavnici JP „Putevi Srbije“ izneti novine u radu i poslovne aktivnosti na modernizaciji putnog sektora u Srbiji.

Još jedno učešće JP „Putevi Srbije“ na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, prilika je da se zainteresovanim građanima i poslovnim partnerima još jednom približi delokrug rada Preduzeća, novine u modernizaciji putnog sektora kao i sve prednosti uređaja za Elektronsku naplatu putarine, predstave električni punjači za automobile i drugi sadržaji dostupni korisnicima puteva pod naplatom u cilju povećanja njihovog zadovoljstva.

JP „Putevi Srbije“ je za novinarske ekipe iz Beograda organizovalo prevoz autobusom sa platoa ispred skupštine Grada Beograda. Okupljanje je u 10:45, a polazak u 11:00 časova.

 Molimo Vas  da imena novinara i članova novinarske ekipe koji dolaze na događaj i brojevima njihovih telefona obavezno dostavite na adresu elektronske pošte Odeljenja za odnose sa javnošću: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., uz napomenu da li će koristiti organizovan prevoz.

 


Štampa