11.03.20. Promocija edukativne kampanje „3 sekunde ceo život“

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ Vas poziva da prisustvujete promociji prve edukativne kampanje za podizanje svesti vozača – interval sleđenja vozila: „ 3 sekunde ceo život“ u četvrtak, 12. marta 2020. godine u 10.10 časova na naplatnoj stanici „Beograd“.

Promociji će prisustvovati Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović i v.d.direktora JP „Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak sa saradnicima, kao i učesnici spota: Biljana Vraneš (urednik i voditelj RTS-a), Vladimir Jelić (voditelj RTS-a) i Srđan Predojević (voditelj TV Prva). 

Redakcije zainteresovane za praćenje događaja molimo da pošalju akreditacije za članove ekipa na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  do srede, 11. marta, do 19 časova:

Organizovan je prevoz za novinare u 08.45 časova sa platoa ispred skupštine Grada.

Ukoliko Vaša ekipa dolazi sopstvenim prevozom, molimo da koristite sledeću rutu: Auto-put Beograd –Niš, isključite se na izlasku za Vrčin, pređite auto-put preko nadvožnjaka, uđite u Ulicu Moše Pijade i u narednih 600-700m stižete na odredište.


Štampa