12.03.19. JP „Putevi Srbije“ na 54. Međunarodnom salonu automobila

JP „Putevi Srbije“ treću godinu za redom samostalno učestvuje na Sajmu automobila  koji se održava pod sloganom  „U retrovizoru“ od 22. do 31. marta 2019. godine u Beogradu.

JP „Putevi Srbije, Sektor za naplatu putarine, u svom izložbenom prostoru u Hali 4, štand 4024, radi povećanja zadovoljstva učesnika u saobraćaju i njihovog boljeg informisanja, predstaviće posetiocima prednosti elektronske naplate putarine – ENP, modernog i finansijski isplativog sredstva za plaćanje putarine, koje omogućava prolazak kroz naplatne stanice bez zadržavanja. Pored uvek aktuelne elektronske naplate putarine, posetioci će moći da se informišu i o lokacijama punjača za električne automobile, mestima sa  besplatnim internet servisom (wi-fi) duž autoputa, aplikaciji za mobilne telefone „Putevi Srbije“, preko koje se mogu informisati o naplatnim stanicama, cenama putarine i drugim korisnim sadržajima, odabiranjem željene rute puta. Sajamska manifestacija je odlična prilika za promovisanje napretka projekta modernizacije putne privrede. 

Za posetioce štanda JP „Putevi Srbije“ će i ove godine obezbediti niz pogodnosti kao što je mogućnost zaključenja ugovora i kupovine ENP uređaja na licu mesta, različite poklone i iznenađenja.


Štampa