20.08.19. Poziv na obilazak radova na izgradnji mosta preko reke Save kod Ostružnice

Obaveštavamo Vas da će u sredu, 21.08.2019.g. u 12:00 časova, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Prof. dr Zorana Mihajlović sa predstavnicima  JP ,,Putevi Srbije“, izvođača radova i projektanata obići radove na izgradnji mosta preko reke Save kod Ostružnice.

Organizovan je prevoz za predstavnike medija sa platoa ispred skupštine Grada u 10:30 časova.  

Ukoliko Vaša novinarska ekipa dolazi sopstvenim prevozom, vreme okupljanja na gradilištu je u 11:00 časova, zbog organizovanog prevoza na plovni objekat sa koga će se pratiti podizanje čelične konstrukcije.

Ruta za dolazak na gradilište iz pravca Sajma prema Obrenovcu je sledeća:

Na raskrsnici puteva za Makiš i Železnik skrenuti desno ka Makišu i nastaviti pravo sve do starog Obrenovačkog puta gde se skreće levo ka restoranu „Mika Alas“. Nakon 2 do 3 kilometra stiže se do mesta okupljanja na gradilištu, koje se nalazi sa desne strane puta, 50 metara ispred konstrukcije mosta koji se gradi.

Zamolili bismo Vas da dolazak potvrdite najkasnije do 19 časova, slanjem akreditacije sa brojevima telefona novinara na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., sa napomenom da li ćete koristiti organizovani prevoz.

Radi bezbednosti svih na gradilištu, molimo Vas da se adekvatno obučete.


Štampa