22.05.20. Obilazak završnih radova na nadvožnjaku preko autoputa Beograd - Novi Sad

Završne radove na izgradnji nadvožnjaka preko autoputa Beograd - Novi Sad, na lokalnom putu Kać - Novi Sad, obišli su Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Prof. dr Zorana Mihajlović, v.d. direktora Zoran Drobnjak i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević.

Radovi na izgradnji servisnih saobraćajnica, putnog prelaza i mosta, sa saobraćajnom opremom, saobraćajnom signalizacijom i instalacijama osvetljenja biće završeni za 15 dana.

„Završetkom radova, nadvožnjak će spojiti meštane Kaća sa industrijskom zonom i naseljem Šangaj i olakšati im kretanje“, rekla je Ministarka Mihajlović i istakla da je vrednost investicije 500 miliona dinara i da je do sada u putnu infrstrukturu u Novom Sadu uloženo ukupno dve milijarde dinara.

Mihajlovićeva se zahvalila Gradu Novm Sadu na saradnji i uspešnoj realizaciji svih projekata.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kazao je da zajedničkim snagama sa potpredsednicom Vlade i ministarkom Zoranom Mihajlović, Vladom Srbije i predsednikom želje postaju konkretni i realni planovi koji se ostvaruju. Vučević je najavio i projekte od nacionalnog značaja - izgradnju četvrtog mosta u Novom Sadu kao produžetak Bulevara Evrope i spajanje kod Obilaznice u Sremskoj Kamenici.

Video: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/galerija/video-galerija/22-05-20-obilazak-zavr%C5%A1nih-radova-na-nadvo%C5%BEnjaku-preko-autoputa-beograd-novi-sad


Štampa